Presentkort Whiskyprovning

Vill du ge bort en whiskyupplevelse? Eller kanske en romantisk middag? Våra presentkort whiskyprovning är lösningen.

presentkort whiskyprovning

Ibland kan det vara svårt att veta vad som är den perfekta presenten. Det gamla ordspråket att ”vägen till en mans hjärta går via magen”, tror vi passar minst lika bra för kvinnor också. Därför är våra presentkort whiskyprovning en bra gåva för alla som tycker om nya spännande smaker och som gillar lite guldkant i vardagen.

Vi har hundratals års erfarenhet av whisky. Ardbeg är en av de mest kända singelmalt-whiskyn från Islay med lång anrik historia. Vår whisky är vår stolthet, och därför garanterar vi en whiskyprovning med allra högsta kompetens gällande ”det lilla vattnets” ljuva smaker.

Men vi nöjer oss inte där. Provningen tar dig från från vårt rökiga Islay till andra populära toner från kända tillverkare i olika länder. Genom denna resa vägleder våra ambassadörer dig genom whiskyvärldens härliga vandringsleder. Här får provsmakaren uppleva historian bakom, processen i tillverkningen och smaktips för olika whiskysorter. Vårt breda sortiment är något som nybörjaren, så väl som den erfarna whiskyprovaren uppskattar.

Köp presentkort whiskyprovning utan mellanhänder

Låt våra presentkort för whiskyprovning och ölprovning locka fram finsmakaren i dig. Unna någon speciell en smakupplevelse utöver det vanliga – köp våra rökiga whiskyprovning presentkort här. Hos oss kan du köpa presentkorten utan mellanhänder. Vi erbjuder provning av olika, unika, svårfunna och omtumlande whiskysorter från hela världen. Upplev själv eller överraska någon med några av de exklusiva storheter som whiskyvärlden har att ge.

Vi vill att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Därför rekommenderar vi att du undviker att dricka alkohol före whiskyprovningen.

Kontakta gärna oss för din förfrågan eller titta in hos oss så hjälper vi dig.