Ölprovning Stockholm

Vill ni uppleva ölprovning Stockholm tillsammans med era vänner, kunder eller kollegor? Då har Ni kommit rätt.ölprovning stockholm

Provningen hålls i restaurangen, i samband med middag och av professionella ambassadörer. Här tar våra ölexperter dig med på en fantastisk resa med ett rikt mångfald av smaker. Resan har sin start i hur ölet bryggs, vad som ger dess karaktär och historian bakom öltillverkaren. Många som deltar i ölprovningen blir ofta imponerade över vad vi kallar för ”ölets mirakel”: Hur tusentals smaker kan komma från endast fyra simpla ingredienser (humle, malt, jäst och vatten).

Vi ger dig även möjligheten att göra en djupdykning i öl från dem flesta svenska mikrobryggerierna, till exempel: Nynäshamns Ångbryggeri, Gotlands bryggeri, Strömsholms Brygghus, Pang Pang, Nordic Kiwi, Oceanbryggeriet, Oppigårds brygghus,West Coast Beersmiths, Värmdöbryggeri, med flera mikrobryggerier.

Öl är alltid en uppskattad upplevelse, ett litet äventyr som förgyller vardagen och en bra ursäkt för att få tillbringa lite kvalitetstid med vänner eller arbetskamrater. Och som present är vår ölprovning Stockholm perfekt för nybörjaren, men också för den med lite mer tränade smaklökar.

Ölprovning stockholm, mitt i Gamla Stan

Gillar du nattsvarta stouts med starka toner av choklad? Eller är du med en ”lager-boy” som är ute efter den perfekta balansen av malt och humle? Då vi hjälper dig att hitta rätt. Vår ölprovning i Stockholm sätter fokus på själva smaken. Det gör vi genom ett noggrant utformat system som får alla ölfantaster att jubla av glädje.

Vi rekommenderar att man provar 4-6 olika ölsorter à ca 15 cl st.
Man köper ölkannor (1 liter) och de kostar 150 kr st.
Priset för ölprovningen:
1-5 personer 2000 kr
6-15 personer 2500 kr
16 och uppåt 3500 kr och ölen tillkommer.

Vi vill att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Därför rekommenderar vi att du undviker att dricka alkohol före ölprovningen.

Kontakta gärna oss för mer information.