ARDBEG EMBASSY FYLLER 5 ÅR.

Bäste kommittémedlem Det är nu 5 år sedan vi slog upp dörrarna för Ardbeg Embassy i Stockholm. Under denna tid har vi serverat 1000-tals kommittémedlemmar, haft omtalade whiskyprovningar och blivit utnämnda till Sveriges Bästa Whiskykrog! VÄLKOMMEN OCH FIRA Den 25 januari från klockan 18.00 firar vi detta jubileum med fest, levande musik och ultimata drams. Missa inte denna kväll. Ta…

Läs resten av inlägget

NYÅRSMENY

Menyn för nyårsafton är klar! Fira in det nya året tillsammans med oss och avnjut denna trevliga meny. Boka bord på 08-791 90 90 eller info@ardbegembassy.se Nyårsmeny  Drinktillbehör: Canapeér Räkcanapé med prästostcréme Canapé med marinerad renytterfilé  Förrätt: Färsk Hummer Serveras med en spröd sallad samt ljummen hummerreduktion Varmrätt:  Grillad Hjortinnerfilet Rosmarinsdoftande rotfrukter och en lakritscréme smaksatt med Ardbeg Ten.  Dessert:…

Läs resten av inlägget

WHISKYPROVNING DOUGLAS LAING

Varmt välkommen på Douglas Laingprovning med Jan Beckers När: Torsdag 27 Oktober, kl 17.00 Plats: Ardberg Embassy Västerlånggatan 68 Pris: 250 kronor Bokas via info@ardbegembassy.se

WHISKYPROVNING

Whiskyprovning för Islayvänner, Pillageprovning. 24/9 kl 14.00 på Ardbegembassy Vi samlar samtidigt in pengar till cancerfonden Vi kommer att prova rökig whisky som sällan eller aldrig provas utan som det oftast bara samlas på. Nämligen Pillage Serien (pillage = plundring), samtliga destillerier på Islay och några till har blivit plundrade på lite whisky. Med fyra olika unika whiskys, plus två…

Läs resten av inlägget

Söndagserbjudande för endast 295 kr

SÖNDAGSERBJUDANDE Förrätt & Varmrätt eller Varmrätt & Dessert 295 kr Starter & Main Cours or Main Cours & Dessert 295 kr   FÖRRÄTTER – STARTERS Purjolökssoppa – Leek Soup Serveras med krutonger och prästost. Served with croutons and “Präst” cheese. Silltallrik – Pickled herring platter Fänkålsill med dragon, ”rysk sill” och basilikasill med dill.  Ardbegsmör, spisknäcke, prästost och potatis. Fennel…

Läs resten av inlägget